• Welcome to Najell - Products for urban families

  HET VERHAAL ACHTER NAJELL

  Najell is opgericht en gevestigd in Lund in het zuiden van Zweden, door het echtpaar Niklas en Freja. Het idee voor het eerste product, de Babynest SleepCarrier, werd geboren toen Niklas zijn kleine nichtje in slaap bracht en ze telkens wakker werd als ze werd neergelegd.

  Ouders in staat stellen om hun leven te blijven leiden volgens hun eigen regels bij het ouderschap is de kern van de Najell waarden samen met het creëren van duurzame producten, niet alleen in termen van duurzaamheid en kwaliteit, maar ook als het gaat om een tijdloze aantrekkingskracht.

  Sharing equally

  Een deel van gelijk delen is alle leden van het gezin de kans geven om individueel te schitteren.

  GELIJKHEID

  De seksen zijn tegenwoordig meer gelijk en de huishoudens zijn gelijker verdeeld. Veel van de oude normen maken echter nog steeds een groot deel uit van de samenleving. Wij moedigen ouders aan om een grote sprong voorwaarts te maken en alle oude normen van zich af te schudden die voor jou misschien niet goed voelen – doe het op je eigen manier en herdefinieer de rol van het ouderschap. Wij zijn er om je aan te moedigen en te steunen in je opvoedingskeuzes.

  empowerment najell

  EMANCIPATIE

  De meesten van ons die ouders zijn geworden, vinden dat het de meest dankbare taak is die we ooit op ons zullen nemen en tegelijkertijd de meest veeleisende. Het zet je wereld op zijn kop, maar het leven is zeker niet voorbij. Het is net begonnen. Blijf al die dingen doen die jou, jou maken. De momenten met je kinderen zullen zoveel beter zijn. Neem ze mee wanneer je kunt, maar zorg ook dat je tijd voor jezelf hebt. Het maakt je een betere ouder en het inspireert je kinderen.

  Kies niet tussen ouder zijn of een individu – wees alles wat je nastreeft. Gelukkige ouders maken betere ouders.

  Najell babynest SleepCarrier - Designed in Sweden

  DUURZAAMHEID

  Wij maken deel uit van de generatie die de gevolgen van de opwarming van de aarde ondervindt en wij maken ons wel degelijk zorgen over het milieu. De consumptiewereld waarin wij leven is schadelijk voor het milieu en het is tijd dat iedereen verantwoorde keuzes maakt. Kopen en consumeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest – de keuze aan producten is eindeloos. De textielindustrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld en we moeten verantwoorde en duurzame beslissingen nemen.

  Wij zetten ons in om producten te maken op een verantwoorde manier en met een zo klein mogelijk effect op het milieu, maar ook om ervoor te zorgen dat de producten voor meer dan één kind gebruikt kunnen worden. Van het recyclen van het kantoorafval tot milieuvriendelijk materiaal en producten die lang meegaan. Dit is niet het einddoel maar slechts het begin.

  responsibility najell

  AANSPRAKELIJKHEID

  Het is onze verantwoordelijkheid om producten te maken met een zo klein mogelijke impact op de planeet. Kies kwaliteit boven kwantiteit. Producten die lang meegaan en gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal kunnen een verschil maken voor toekomstige generaties.

  Vanaf de tekentafel en productontwikkeling is het gebruik van gerecycleerde en veganistische materialen een keuze die we maken. Al onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Bij het kiezen van materialen voor onze producten zijn hoge kwaliteit, esthetiek, het milieu en duurzaamheid de belangrijkste criteria. Alle stoffen zijn altijd OEKO-TEX® Standard 100, productklasse 1 gecertificeerd. Dat betekent dat ze zonder uitzondering aan zeer strenge regels moeten voldoen en vrij zijn van giftig materiaal en schadelijke stoffen, zowel tijdens als na de productie.

  Als wereldmerk respecteren en waarderen wij de rechten van arbeiders en goede werkomstandigheden in elk land en stellen wij hoge eisen aan veilige werkomstandigheden in onze fabrieken.

  VEILIGE ONTWIKKELING

  Bij de ontwikkeling van onze producten betrekken we gezinnen in een zo vroeg mogelijk stadium met de bedoeling informatie te krijgen over wat echt belangrijk is. Zo kunnen we ons concentreren op de juiste dingen, en dingen ontwikkelen waar vraag naar is. In de volgende stap worden onze producten aan een uitgebreid medisch onderzoek onderworpen om er absoluut zeker van te zijn dat ons ontwerp veilig is. Wij raadplegen medische deskundigen en belangengroepen. Samen zorgen zij ervoor dat onze producten 100 % veilig zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Ten slotte onderwerpen wij onze producten aan strenge tests door onafhankelijke testinstituten. Zo kunnen we garanderen dat we altijd functioneel slimme, goedgekeurde producten leveren in overeenstemming met de medische expertise en kwaliteitsgarantie.

  Het is onze ambitie dat u er altijd op kunt vertrouwen dat u een veilige keuze maakt door een product van het merk Najell te kiezen voor uzelf en uw gezin.

  Niklas